Trellebystrands Camping AB drivs av Jenny Digneus. År 2015 blev jag den tredje generationen som driver Trellebystrands Camping. Under de åren som gått har jag jobbat för att rusta upp campingen och dess äldre lokaler, vilket är ett arbete som pågår än idag.
Vi har även arbetat under många år med att lägga ner vatten och avlopp till gäster som säsongscampar. Detta är ett stort utvecklingsområde som fortlöper framöver.
Vi strävar med att våra gäster får ett trevligt bemötande och den servicen som krävs för att man ska trivas så bra som möjligt. Vi har fortfarande mycket att lära och tar gärna emot tips från våra gäster för att kunna utveckla oss vidare.

Historia

År 1962 grundades Trellebystrands Camping av Bror Löwendahl och Evert Sivik. Trellebystrands Camping var då en av Sveriges största campingar med både dansbana vid stranden och radiostyrda bilar. Under några år fanns det även en inhägnad med får och getter som betade på campingens marker.År 1975 köpte Willy Andersson Trellebystrand, som vid den tiden även drev Gullmarsbadens Camping. Han gjorde stora förändringar genom att år 1981 anlägga den 70m långa vattenrutschkanan som fortfarande är igång med orginalpumparna. Han anlade också en minigolbana som blev omtyckt bland gästerna. Willy ordnade gärna dans på logen med hans fru Irma som också drev en stor servicebuktik på området med allt man tycks behöva för att campa på 70-80-talet.
Peter Anderssson, Willy och Irmas son som är uppväxt med camping och allt vad det innebar tog över år 1987. Han rustade upp anläggningar och reception samt utvecklade campingen vidare med stugor. Idag har han kvar ett litet område med ca 20 villavagnar som är beläget i utkanten av campingen och kallas Trellebyn.

År 2015 var första året som Jenny drev campingen helt själv efter att ha arbetat på och med campingen i många år. Jennys första riktiga syssla var att städa vattenrutschkanan vid 12 års ålder och intresset för campingen fortsatte.