Nytt system för tvätt/torkmaskiner , bommar , elbilsladdare

 

Till säsong 2022 kommer ett nytt system installeras på campingen för bommar elbilsladdare, tvätt- och torkmaskinerna. Där erhåller ni en egen pinkod som fungerar till all utrustning. Det kommer även gå att koppla ett (blipp) kort som du kan köpa i receptionen. Mer information hur man använder sin kod eller kort kommer finnas vid tvätt och torktummlarna samt laddarna.

Ni skapar ett eget kontot som ni själva kan ladda på med (Kort eller swish) för att använda tvättmaskinerna och torktummlarna samt ladda elbilen. Ni som bor innanför bommarna använder samma kod eller kort för att köra in och ut.

Det går även bra att ladda på kontot i receptionen.

Viktigt endast en av er kan registrera sig per plats

Era gamla koder har slutat gälla till bommen och vi kommer inte skicka ut några nya med avtalet.

Registering:

Gå in på  https://trellebystrand.se/konto

Välj därefter (Logga in) i högra övre hörn

Välj (Skapa Konto)

Fyll i dina uppgifter läs villkoren och tryck (SKAPA)

Ni kommer att få sms som bekräftar att registeringen är klar.

Där efter kommer ett till sms med eran kod först efter att vi har lagt in er i systemet det kan ta ett par veckor tills vi gått igenom alla.

Säsongsavgiften skal inte betalas genom kontot ut hänvisas till bankgironumret som står på fakturan som skickats ut separat.

Bommarna är redan installerade så kommer man på besök så behöver man ha registrerat ett konto innan. (det går även bra att sms eller ringa om man inte fått sin kod, men tänk på att göra det i god tid då vi kanske inte är tillgängliga)

Vid frågor ring eller smsa gärna Johan 0736211205

 

Mvh Jenny , Johan & Fredrik