Trellebystrands camping har öppet som vanligt.

För att du ska känna dig trygg när du besöker oss har vi tagit fram riktlinjer som gäller tillsvidare. Vi följer givetvis rekommendationer och direktiv från våra myndigheter, och har vidtagit extra åtgärder för att garantera en säker miljö och minska den pågående smittspridningen.

 

Som gäst på Trellebystrands Camping har du stor frihet att kontrollera din egen miljö. Våra campingtomter är stora med gott om utrymme mellan ekipagen. I våra stugor bor du i en avgränsad miljö, med egen uteplats och utrymme runt stugan. 

Området kring oss är stort med både vandringsleder och cykelspår, perfekt om du vill komma ut i naturen utan någon trängsel.

SERVICEHUSEN

 I alla våra servicehus har vi infört noggrannare och mer frekvent städning.

Handdesinfektion och tvål finns i alla servicehus och fylls på regelbundet.

Utöver den vanliga städningen desinficerar vi alla ytor regelbundet, med stor noggrannhet på handtag, kranar, knappar och andra ytor där man håller eller trycker.

RECEPTION

Vi tar gärna emot er i luckan vid receptionen för in- och utcheckning. Vår butik är begränsad till max 2 personer och det finns handdesinfektion i samband med ert receptionsbesök. Vi har även infört mer noggrann och frekvent städning, samt kontinuerlig desinficering av handtag, kortterminaler och andra ytor där man håller eller trycker. 

POOLOMRÅDET/HOPPBORGAR

Minst en armlängds avstånd ska hållas till nästa person, såväl i poolen som på land.

Vi har begränsat antalet personer på vattenrutschområdet och hoppborgsområdet med max 50 personer såväl som på land och i vattnet. Vi kommer att kontinuerligt hålla kontroller att detta följs.

Målsman ansvarar för sina barn samt att dessa följer anvisningarna. Detta för att skapa en trygg och säker miljö gentemot varandra. 

Vi har infört mer noggrann och frekvent städning, samt kontinuerlig desinficering av handtag, kranar, knappar och andra ytor där man håller eller trycker.

 

Enligt direktiv från Folkhälsomyndigheten kan inte virus föröka sig i kloroserat bassängvatten. Vårt reningssystem desinficerar effektivt badvattnet och dödar bakterier och virus. Vi utför även kontinuerligt kontroller på badvattnet och ser vi ej att kvaliteten kan hålla kommer bassängen att stängas. 

 

NÄR SKA DU INTE BESÖKA OSS?

Om du har varit i kontakt med någon som har konstaterad Covid-19-smitta.

Om du känner dig sjuk, febrig, hostig, snuvig, stanna hemma!

FRÅGOR? HÖR AV DIG!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Ring gärna oss på 0523-12183