Aktiviteter

bilder

Campingen är belägen ca 5km norr om Lysekil. Man kan enkelt ta sig via gång och cykelbana till Lysekil.

Vattenrutschkana

Under högsäsong har vi vår 70m långa vattenrutschkana igång (stängd vid dåligt väder). Vattenrutschkanan är öppen kl.12.00-20.00.
All badning sker på egen risk.

Hoppborgar

Under högsäsong har vi öppet vårt hoppborgsområde. Där finns en mindre hoppborg för barn upp till 7 år samt en större hinderbana för alla åldrar.
Hoppborgsområdet är öppet kl.12.00-20.00.
All lek sker på egen risk.

Stranden

Vill man inte hoppa i borgarna eller bada i vattenrutschkanan finns havet nära till hands. Badplatsen ligger ca 200m från receptionen. I samband med badplatsen finns också en bollplan med fotbollsmål om man vill utmana grannen på en match.

Promenera

Ta gärna en promenad i vår fina natur runt campingen. Det finns bland annat en markerad blå stig (en del kuststigen) som sträcker sig på berget ovanför campingen. Här har du utsikt över hela Trälebergskilen. Fråga gärna i receptionen vart du finner de blå stolparna. Det finns även en liten stig upp till Träleberget som tar dig upp till en fantastik utsikt.

Helikopter

Under somrarna brukar vi få besök av Heliair och en helikopter som man kan åka med för att se närområdet från ovan. Anmälan och betalning av helikopter sker på plats. Helikopterns tider lägger vi ut efter hand på vår Facebooksida.

Klättring

På området har vi uppsatta leder för topprepsklättning som är skapade för familjeklättring. Läs gärna mer om klättringen samt om andra aktiviteter via vår samarbetspartner:
outdooz

Närområdet

Avstånd:
Havets Hus                        6 km
Nordens Ark                      28 km
Torp Köpcentrum            26 km (färja)
Smögenbryggan               47 km